23-11-11

Schaamte

Ik Schaam me ! Niet om wie ik zelf ben, wel om wie mijn broers zijn.

Ik schaam me , familie van hen te zijn! Met hen vereenzelvigd worden en over een kam met hen geschoren te worden!

Hoe ze mijn moeder bijna dwingen de helft van hun bezit uit te delen, zonder dat ze er recht op hebben! Er was een sterfclausule waardoor mijn moeder alles erfde. Niet omdat ze alles alleen gaat opdoen maar omdat ze daarbij de dure successierechten kon ontlopen.

En die aasgieren verwijten haar dat! Gewoon uit angst dat ze hun deel zullen kwijtspelen, ze alles zal opdoen , of dat ze het niet correct zal verdelen!

Toen ik dat aan mijn psy vertelde , gaapte haar mond open van verbazing toen ik vertelde met welke argumenten ze zo allemaal afkomen!

Zo beweren ze dat ze geen tweede huis kunnen kopen, omdat ze hun erfenis nog niet kregen, hoewel die ene zijn madam sinds hun huwelijk niet meer gewerkt heeft! Geen wonder dan dat je je geen tweede woonst kan permitteren.

Het lijkt alsof ze uit hun hol gesprongen zijn met hun klauwen , na de dood van mijn vader. Het lijkt alsof ze door geld verblind in weerwolven zijn veranderd, of beter gezegd in Geldwolven! Moesten ze mij zo behandelen, ik zou gewoon niets meer uitdelen, echt niet!

En onder hun klauwen bezwijkt mijn moeder, door angst om wat ze haar nog kunnen verwijten gaat ze dan toch Geld gaan uitdelen! Verschrikkellijk!

Van mij moet het niet, ik heb dat geld niet nodig, kan er zonder en weet dat ikhet vroeg of laat toch zal krijgen en maak me daar geen zorgen om! Maar uiteraard ga ik nu ook niet hypocriet beweren dat ik mijn deel zal weigeren als ze het dan toch uitgeeft!

Maar ik word verweten te veel bij mijn moeder te zitten, terwijl de anderen zich ophouden in hun mooie villa en de andere gaan vissen op zondag! Voor moeder is er geen tijd als er niets te verdelen valt!

Zielige ongelukkige geldwolven! Denken jullie nu echt dat dit geld jullie gelukkiger zal maken! Jullie hebben gewoon geen flauw idee wat genieten van het leven is, wat "echt gelukkig zijn is"!

Ik ben financieel de armste van het gezin, maar ik ben ervan overtuigd dat ik toch de gelukkigste ben!!

16:17 Gepost door Isolde in geheimen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: geldwolven, erfenis, egoisten, ongelukkig! |  Facebook |

Commentaren

Mocht ik van jou zijn zou ik mijn moeder er toch op wijzen dat het voor iedereen gelijk moet lopen. Als ze geld geeft aan je broers moet ze er ook aan jou geven. Het is natuurlijk te zien hoe officieel alles verloopt, maar als je moeder geld weggeeft zonder dat er bewijzen van zijn, dan blijft het overschot (bij het overlijden van je moeder) de erfenis, en zullen je broers daar opnieuw hun wettelijk deel van eisen zonder rekening te houden met wat ze al gekregen hebben. Maw zal jij dus eigenlijk bestolen worden door hen.

Misschien stel je haar het beste voor dat ze aan ieder een gelijk deel geeft van een gedeelte van de erfenis (uiteraard min het deel dat de anderen al gekregen hebben) en dat het dan gedaan moet zijn met geld vragen, want ze moet immers ook nog verder leven. Als ze er niet mee akkoord gaan, kan ze nog altijd dreigen dat ze anders alles zelf zal opgebruiken (daarom hoeft ze het nog niet te doen) en dat er dan niemand iets heeft.

Gepost door: een man | 02-12-11

Reageren op dit commentaar

O maar mijn moeder zal dat correct doen hoor. Daar ben ik van overtuigd. Alleen denken mijn broers dat ik meer zal krijgen, wat totaal niet waar is. Ze verwijten haar ook dat ze geen verstand heeft van geld, want uiteindelijk deed mijn vader dit. Ze hebben gewoon met hun klauwen zitten wachten tot hij gestorven was, en nog geen maand daarna gingen de poppen aan het dansen. Terwijl het dossier nog helemaal niet was ingediend. Ik haat hen op de manier waar ze haar behandelen. Ik ben finacieel de armste van allemaal, ben ook altijd de onderdog geweest in de ogen van mijn vader. En dat weten mijn broers, vader koos altijd hun kant, vandaar ook dat ik nooit mijn beklag gedaan heb over dat misbruik. Ik weet zeker dat mijn vader me nooit geloofd zou hebben. Die drie klitten gewoon samen en ik wordt zo'n beetje als het aheum , uitschot mag ik het niet noemen, maar bon, ik heb het , het minst ver geschopt! Ach ja, in elk geval heeft mijn moeder toch beslist om ons deel uit te keren, maar door die clausule is ze nooit verplicht om te zeggen hoeveel ze bezit, en daar kunnen mijn broers geen weg mee. Het is een dikke streep in hun rekening, want de ene wou nog een zwembad zetten in zijn tuin, en nu gaat dat niet! Erg hé, Grrrrrrr.

Gepost door: christa | 02-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.