02-02-11

Nachtmerries

wraak 2.jpg

Ik heb nachtmerries over jou gehad! We hebben ruzie gemaakt, ik heb je uitgescholden! Dat je wel wist waarom ik zo woedend was! Ik smeet met van alles achter jou , wat maar in mijn handen kwam! Ik schuimbekte erbij, zo woedend was ik!

Blijkbaar zit het er nog , de woede, de onmacht, en steeds opnieuw denk ik dat het eindelijk weg, is, maar neen hoor, het komt terug! NIet noodzakelijk onmiddellijk nadat ik weer een paar uren in je gezelschap heb "moeten " verblijven! Ik noem het "moeten" want het is geen vrije keuze! Het is nog altijd om mijn ouders te behagen! Hen niet te kwetsen! Hen de schande te besparen, en bovenal ook de angst, niet geloofd te worden!

Gelukkig was het vannacht maar in mijn droom! Je bent alweer een dag gespaard gebleven van mijn wraakactie!

Ik weet niet of ze er ooit zal komen, de wraakactie! Ik ben normaal geen type dat op wraak uit is, ik ben het brave-doe-niemand-kwaad -type.

Maar oo wee, ze mogen me niet kwaad maken, me geen onrecht aan doen, of ik kan er als een tijgerin tegenaan gaan, dan voel ik de haat borrelen in mijn binnenste, en vannacht, dan heb ik dat terug even gevoeld!

 

10:04 Gepost door Isolde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |