27-12-10

Stil hier

Ja t is hier stil , en dat is maar goed ook! De heftigheid waarmee de leugen zo hard wou uitbreken uit mijn binnenste is terug koest geworden en is terug in zijn hoekje gekropen waar het thuis hoort! Nochtans heb ik er nog maar één sessie met de psychologe over gepraat! Ik slaag er steeds in het gesprek in andere contouren te draaien en heb steeds veel stof om over te praten waarvan ik dankbaar gebruik maak!

Nieuwjaar staat eraan te komen, één van de weinige dagen waarmee ik er weer maar eens mee geconfronteerd zal worden, k ben benieuwd of het monster in mijn lijf niet als een heftig onrecht terug gaat oplaaien en mijn hart in mijn borstkas hevig doen slaan en mijn heftige kwaadheid, zeg maar mijn furie diep in mezelf terug zal doen oplaaien!

Nee, ik heb dit niet gewild, wat vroeger is gebeurd, het was niet mijn keuze, maar ik had angst! Angst om de schuld te krijgen, zo gewoon was ik om de schuld te krijgen! Ik de hyperkineet die alles verkeerd deed! Dus liet ik het toe, en k zou je verdorie zo graag eens in je gezicht willen uitschreeuwen hoe hard ik je haatte, je vette snor, en bah, je "orgaan"!

Ik heb nog geluk gehad dat ik later nog van sex heb kunnen leren genieten, maar ik kan niet ontkennen dat het heel af en toe wel als een spelbreker tussenkomt tijdens een liefkozingspartij tussen mijn partner en mezelf . Dan moet ik efkes op adem komen en proberen dat knopke af te zetten en gelukkig lukt dat ook altijd!

Maar ik weet dat we volgende week wel terug ver van elkaar zullen zitten, dat is zo een stilzwijgende overeenkomst tussen ons, en ik denk niet eens dat het iemand opvalt! En dat is goed zo!

08:43 Gepost door Isolde in geheimen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sexueel misbruik |  Facebook |