05-11-10

Op de bank!

Het is een groot misverstand dat je bij de psycholoog op de bank mag liggen! Het zou me nochtans goed gedaan hebben hoor, gezien de stoelen niet de allergemakkelijkste zijn die er bestaan, maar bon!

Ik had niet eens moeite om te beginnen praten, het kwam er allemaal vlotjes uit! Het was een bekwame dame die geen tijd verliest en die bekwaam is! UIteraard zal ze mijn verleden niet veranderen, maar wel mijn toekomst! Hoe ga ik er mee om, hoe kan ik voorkomen dat ik een oorlog ontkenen en een woord dat ik vandaag in de krant las, een "gezinsmoord " pleeg!

Ze vroeg me of ik er met hem over wou praten! OOh my god, neen , ik zie me niet "de snor" samen bij de psy zitten, ik zou onder de stoel kruipen van schaamte en misschien zou er dan ook de angst de kop komen opsteken dat hij het allemaal in mijn richting zou draaien, hoewel het niet zo was!

Ik zou je een brief willen schrijven, maar k zou niet weten hoe ik jou die moet bezorgen zonder dat er iemand anders die brief vindt! K zou je de link kunnen door sms-en van deze blog, maar k heb je emailadres niet!

Maar anyway, k heb ook gezegd aan de psy dat ik niet zou willen dat jij door schuldgevoel je eigen te pletter zou rijden met de wagen! DAt zou ik mezelf dan ook weer niet vergeven! Wat wil ik dan wel???

Moeilijke vraag! Respect , erbijhoren, uw excuus, ???? K vind het zwijgen gewoon zo lastig! En het doen alsof ik je tof vind terwijl ik je een klootzak vindt!

Ben je daarom beginnen drinken?? Uit schuldgevoel?? Zit je er ook mee??? Schaam jij je erover, ik denk het wel! Maar dan moet jij daar ook maar raad bij zoeken, net als ik nu doe! Uw investering zou op zijn minst nog iets zijn vanwege iets wat je zelf in de hand hebt gewerkt. ik zie die investering als een straf, iets waar ik nogmaals moet voor opdraaien, terwijl jullie aasgieren al zo vaak meegeprofiteerd hebben van mijn miserie! Groter aasgier kan je niet zijn! Genieten van mijn nederlagen en zo jezelf kunnen verrijken! Dit kan toch geen broederliefde zijn! Liefde is voor elkaar door t vuur gaan, elkaar verdedigen, ach soit, t is een utpopie te denken dat er voor mij nog "broederliefde " ligt weggelegd.

Eigenlijk heb ik jou niet nodig, ik zal je niet missen , als ik je niet meer zie! en ik denk , jij ook niet! Ach ja, k ga er voor vandaag verder geen woorden aan verspelen!

14:59 Gepost door Isolde in geheimen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: psychologe, inzicht, machtsmisbruik |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.