02-11-10

razend!

 

angry.jpg

Ik ben kwaad, wat zeg ik , razend! Ik voel me kut vandaag en nog kuttiger omdat er me al een paar mensen verteld hebben dat je een chronische ziekte kan ontwikkelen door een traumatische ervaring in je leven!

Moet ik nu al die rekeningen naar jou sturen??? Je de pijn geven, de ongemakken, de vernederingen om als een oude vrouw door het leven te gaan!

Ja, ik ben razend, ik zou je zo graag al die rekeningen naar het hoofd smijten! Je dwingen een, goed aangepast bed voor me te kopen, mijn behandelingen, mijn psycholoog, waar ik vrijdag naartoe ga en er nu al tegenop zie, omdat ik ten eerste zo ver moet rijden , ten tweede verplicht zal zijn mijn mond open te doen, en de pscychologe te betalen en hier niets voor terug te krijgen van de ziekenkas!

Ik haat je, hoewel ik doe alsof ik gewoon je zus ben, en ik doe alsof ik jou als een volwaardige broer beschouw! Maar dat is niet zo! Broers en zussen moeten elkaars toeverlaat zijn, elkaar steunen, interresse hebben voor elkaar , elkaar opbellen, elkaar een sms sturen als ze jarig zijn!

Ik mis dit alles! Oké, je was er , maar ook om de schone schijn, en dat weet ik en we laten het zo! Moet ik de waarheid vertellen op het sterfbed van onze vader?? Moet ik onze vader naar het hiernamaals met die afschuwelijke waarheid, grrrr, k ben gewoon kwaad vandaag en laat me toe, dit nu effe grof uit te drukken, k wil je gewoon een vreselijke stamp tussen je benen geven en hopen dat je met wat daar hangt, nooit in je leven nog iets kan uitvoeren met uitzondering van plassen dan!

22:27 Gepost door Isolde in geheimen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kwaad, afrekening |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.