31-10-10

T viel nog mee!

Heel makkelijk als net "hij" de laatsten arriveert op het feest! Dan kan je hem lekker aan het einde van de tafel zetten en heb je een excuus om niet te veel te moeten praten! Mja we kunnen eindeloos discutteren of het dan niet hypocriet is hem wel uit te nodigen! Ja het is hypocriet! En omdat ik vooral geen hypocriet van nature ben ligt me dat heel moeilijk! Hij heeft me drie kussen op de wangen of beter gezegd, bijna naast de wangen, met andere woorden, zo ver mogelijk, met hele grote wijde bogen! IK vraag me af of hij er eigenlijk niet nog meer onder lijdt dan ikke! Nu er op de haverklap over misbruik wordt gesproken moet hij het toch maar elke keer horen, wordt hij er ook met zijn neus op gedrukt! Misschien is hij wel slachtoffer van zijn eigen daden! K ga het hem in elk geval nooit vragen!

Maar ik speelde ook doktertje , als kind, en psychologisch snap ik het allemaal niet, maar blijkbaar is dat heel normaal! Ik zie me nog vanboven op de keukentafel liggen, poedelnaakt en één van mijn broers was me aan het poederen over heel mijn lijf, de talk stoof de keuken door als een grote stofwolk! Je kon er elk moment een nest aankomende indianen verwachten ! Maar er kwamen geen indianen, maar mijn moeder kwam binnen! IK ben nog nooit zo rap van de tafel gesprongen en aangekleed met schaamrode wangen!

Misschien heeft dat voorval er wel voor gezorgd dat ik later nooit iets durfde zeggen en ook verzet plegen! Want ik speelde als kind immers graag dokterke en dat wist mijn moeder , dus ging ik er automatisch van uit, dat ze mij ook de schuld zou geven! Was ik nooit betrapt geweest, daar helemaal witgepoederd, ach wie weet of ik het dan gezegd zou hebben! Ik ga daar in elk geval niet meer achterkomen!

20:04 Gepost door Isolde in geheimen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: doktertje spelen, talkpoeder, kussen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.