21-10-10

Vreemd!

Vreemd, heel vreemd, ik ben die blog begonnen om hier mijn gal te spuwen, ik had gedacht, en nu moet het eruit , maar kheb het deurtje terug dicht gedaan en k zie er enorm tegen op om het terug open te trekken! Ik wil niet denken aan die tijd, ik doe alsof het nooit gebeurt is en dat hou ik dan weer een hele tijd vol hoor, zo gaat dat met verdringen! Verdringen is het makkelijkst, dan hoef je het niet te ondergaan, niet recht in de ogen te kijken, misschien shrijf ik er meer over als ik op therapy ga! En de perversen die hier af en toe komen kijken met de hoop dat ik hier alle sexuele activiteiten uit de doeken ga doen, die plaats hadden lang geleden, die zijn aan het verkeerde adres! Ik denk niet dat ik ooit in staat zal zijn om daar zo open over te schrijven!

IN het normale leven doe ik daar nochtans niet moelijk over, ik kan over sex praten op een gezonde manier, ik kan best grapjes maken over sex en ik kan er gelukkig toch nog van genieten, dat is gelukkig toch goed gekomen! Voor t zelfde geld was ik de rest van mijn leven een frigide teruggetrokken vrouw , een mannenhaatster , een zonderling of een kluizenaar, zonder lange baard dan weliswaar!

Mja momenteel kabbel ik rustig verder, k heb heel wat ander stuff aan mijn hoofd, wie weet hou k mijn hoofd bewust zo vol?? Wie zal het zeggen?

Ach, k ben moe, k wil eigenlijk nu best gewoon een tukje doen!

16:41 Gepost door Isolde in geheimen, Ontspanning | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sex, frigide, misbruik |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.