16-10-10

Hij belde

ingepakt hartje.jpgHij belt me nooit! Het is altijd zijn vrouw die belt als er iets te bespreken valt wat vaderdagen en moederdagen en zo betreffen, en als ze denken dat onze ouders weer "iets gaan verdelen" Mja dan weten ze me wel wonen , alsof ik alles afweet wat mijn ouders met hun geld gaan uitspoken! IK hoef het ook niet te weten, is helemaal mijn zaak niet!

Maar gisteren belde hij me, om af te spreken in verband met een verjaardagsfeestje want ik gedraag me al jaren alsof er niets aan de hand is! Ik ben volledig meegedraaid in die grote leugen! Er zo ver in meegegaan dat er voor mij nu geen ommekeer meer lijkt! Ik ben dus ook een leugenaar! Ik gedraag me alsof er niets aan de hand is, ondanks dat ik een flapuit ben, iemand met het hart op de tong, dus ben ik op dat vlak de totale tegenpool van mezelf! Je zou er een gespleten persoonlijkheid van kweken! De brave dochter, die alles doet om toch maar respect te verdienen bij haar ouders!

Ik hoopte dat hij zou zeggen dat hij niet kwam naar het feestje, maar hij zal het overwegen , zal komen , als mijn ouders komen! Ik zou er anders toch maar zitten voor spek en bonen zei hij!

IN tegenstelling tot vroeger waar hij geen pottenkijkers moest! Ik drong niet aan aan de telefoon, zei dat ik het helemaal begreep dat hij niet zou komen, nu de andere broers en zussen ook niet komen! Wat heeft hij toch geluk met zo'n begripvolle zus! Maar in mijn innerlijke denk ik, "hopelijks hoef ik niet terug op zijn smoel te kijken", we kijken elkaar trouwens nooit in de ogen, zitten altijd zo ver van elkaar mogelijk op familiefeesten, maar niemand die het opvalt! Geen vuiltje aan de lucht, de perfecte familie!

Nu mijn vader terminaal ziek is, heeft hij zijn juwelen verdeeld. Normaal dat dat mijn broers toekomt! Maar eerlijk waar, hij kreeg nog de mooiste ring met op zi'n minst 12 diamanten. Ik moest me bedwingen om die ring gewoon niet uit zijn vuile poten te slaan! Wie verdient dat nu? Aja, de idealen zonen hé!

 

22:14 Gepost door Isolde | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.